€ 995.000 k.k.

Beschrijving

Begane grond: Entree naar hal met toilet, meterkast en trap naar boven. Vanuit de hal tevens toegang tot de masterbedroom van 25 m2 met inbouwkasten en een massief eikenhouten vloer. Aansluitend een fraaie badkamer met een Cleopatra bubbelbad, inloopdouche en dubbele wastafels. Dit gedeelte van het huis heeft nog alle fraaie originele houten plafonds.

Een tweede entree geeft toegang tot de bijkeuken voorzien van wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Doorgang naar de grote landelijke luxe keuken met open haard. De massief houten handgemaakte keuken met terrazzo aanrechtbladen is voorzien van een ingebouwde Miele vaatwasser en koelkast. Een stoer Viking fornuis van 90 cm breed voorzien van 4 gaspitten, een grillplaat en grote oven maakt de keuken compleet.

In de voormalige deel is de zeer ruime woonkamer (70 m2) annex eetkamer gesitueerd. Hier is de fantastisch mooie open houten gebintenconstructie zichtbaar. Openslaande deuren leiden naar een overdekt terrasje. De woonkamer is voorzien van een grote open haard met een antiek Franse zandstenen schouw en een handgemaakte eiken trap leidt naar de open hildes.

Verdieping (bereikbaar vanuit de hal): Grote slaapkamer met een badkamer-en-suite voorzien van douche, toilet en wastafel. Aan de andere zijde van de verdieping (bereikbaar vanuit de woonkamer) is een open werk-/hobbyplek gecreëerd met veel opbergruimte. 

De volledige benedenverdieping (incl. badkamer) is voorzien van vloerverwarming en prachtige antieke Franse plavuizen (estrikken). De masterbedroom en badkamer hebben massief eikenhouten vloeren.

Alle openslaande bovenraampjes zijn voorzien van horren, net als de Velux dakramen die tevens zijn voorzien van zonwerende rolgordijnen.

Tuin & terras

Naast de boerderij, omzoomd door prachtige beukhagen, ligt een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin. Aansluitend ligt een kleine verdiepte vijver met een heerlijk beschutte zitplek waar u kunt genieten van de vroege lente- en late najaarszon. Dit zou ook een mooie plek zijn voor een buitenkeuken.
Vanaf het grote terras op het zuiden kijkt u uit over uw eigen weilanden met in de verte mooie bosranden.

Stalgebouw

Aan de zuidzijde van het bijgebouw bevinden zich 4 Corton paardenboxen voorzien van automatische drinkbakken en thermische vorstbeveiliging, een verwarmde fourageruimte en een afsluitbare verwarmde zadelkamer met warm en koud stromend water. Via een vlizotrap bereikt u een grote zolder.

Een zij-entree leidt naar een verwarmde multifunctionele ruimte met aansluiting voor een wasmachine. Via deze ruimte bereikt u ook de (wijn)kelder.

Aan de noordzijde bevindt een woonappartement (met eigen entree) voorzien van een kitchenette en op de verdieping een slaap- en badkamer.
Dit gebouw is tevens geschikt te maken voor kantoor aan huis, een praktijkruimte, atelier of een Bed & Breakfast.

Buitenstal

Tussen het stalgebouw en de rijbaan staat een originele Ascot paardenstal met 3 boxen en een grote afsluitbare opslagruimte voor gereedschappen en materialen.

Hiernaast ligt een vloeistofdichte mestput van circa 65 m3 die goed bereikbaar is vanaf de weg via een halfverhard oprijpad.

Kapschuur

De fraaie, met duurzaam Douglashout gepotdekselde kapschuur heeft een oppervlakte van 84 m2 (12 x 7 m) en is uiterst geschikt voor de opslag van hooi, stro, auto’s en paardentrailer. Tegenover de kapschuur is een kleine boomgaard aangelegd met appel-, peren- en pruimenbomen, een walnootboom en een kleine kweekkas.

Rijbaan, trainingsmolen en longeercirkel

De gedraineerde rijbaan met all-weather bodem heeft een afmeting van 20 x 40 meter en is desgewenst groter te maken.
Naast het stalgebouw treft u een Q-line 4-paards trainingsmolen aan met diverse instelbare programma’s. De molen, met verharde ondergrond, is voorzien van drijfrekken met schrikstroom en een watersproeier.

De longeercirkel met een diameter van 16 meter heeft een gedraineerde all-weather bodem. Naast de trainingsmolen en longeercirkel staat een lichtmast zodat u ook in het donker uit de voeten kunt. Prettig om te weten dat naast de rijbaan een vorstvrije grondwaterbron is aangebracht voor het sproeien van de rijbaan en weilanden.

P.S. Op dit moment zijn de rijbaan en longeercirkel afgedekt omdat er geen gebruik van wordt gemaakt.

Weilanden met schuilstallen

De weilanden zijn volledig omheind door een houten afrastering en ingedeeld in vijf gedeelten. Een ringleiding met grote drinkbakken is aanwezig.

In twee weilanden staan grote schuilstallen voorzien van automatische drinkbakken.