€ 995.000 k.k.

Over Erve Pasman

Voor paardenliefhebbers en levensgenieters

HELAAS, U BENT TE LAAT. DEZE BOERDERIJ IS VERKOCHT.

In het aantrekkelijke groene Achterhoekse coulissenlandschap in het Gelderse Laren, ligt Erve Pasman, een prachtig verbouwde woonboerderij met bijgebouwen op ruim 3 hectare eigen grond en rondom schitterende uitzichten.

De typisch Achterhoekse half-rietgedekte boerderij en bijgebouwen verkeren in uitstekende staat van onderhoud, net als de hippische faciliteiten zoals een 4-paards trainingsmolen (Q-line), een all-weather rijbaan van 20 x 40 meter en een longeercirkel met een diameter van 16 meter. Alle weilanden zijn voorzien van houten omheiningen (Schuurman) en daar helemaal omheen ligt een galopbaan.

Met ruim 3 hectare eigen grond is deze boerderij uiterst geschikt voor een (semi)professionele paardenhouderij. Binnen het huidige bestemmingsplan mag er een overdekte rijhal met extra paardenboxen worden gebouwd (zie rijhal).

Maar ook als u zonder paarden wilt genieten van het mooie leven, is dit de perfecte locatie en is de gemeente desgewenst bereid de bestemming om te zetten tot woonbestemming.

lees verder

Op een unieke locatie

Vlakbij de hanzesteden Deventer & Zutphen

De boerderij (1924) aan de Buisweerdweg 1 in het buitengebied van Laren (Gld.) is smaakvol verbouwd met behoud van oude elementen. Het is een werkelijk unieke locatie zeer centraal gelegen tussen de dorpen Laren, Markelo, Holten en het Hanzestadje Lochem. In slechts 10 autominuten bent u op de A1 en dus perfect bereikbaar. De mooie Hanzesteden Deventer en Zutphen liggen op slechts 20 minuten rijden. In de directe omgeving vindt u goed bewegwijzerde wandel- en fietspaden, diverse vrij toegankelijke landgoederen, natuurgebied de Holterberg (onderdeel van nationaal park de Sallandse Heuvelrug) en De Borkeld.

u geniet hier van het ultieme landleven!

Ontwerp rijhal

bekijk ons ontwerp

Binnen het huidige Bestemmingsplan is het mogelijk om een rijhal met stallen en andere faciliteiten te bouwen.

Wij hebben een ontwerp laten maken dat bestaat uit een rijbaan van 25 x 45 meter, 18 paardenboxen van 3,5 x 3,5 meter, ruimte voor een solarium, poetsplaats en wasplaats. Een afsluitbare zadelkamer, berging en toiletruimtes. Aan de voorzijde een entree, grote ontvangstruimte met uitzicht op de rijhal en kantoorruimtes. Daarboven is de mogelijkheid om een woonunit voor bijvoorbeeld een stagiaire te maken.

artist impressions artist impressions artist impressions plattegrond